Од рођења мог – Црвено-бели деда мраз обрадовао Крагујевчане

74

Фудбалски клуб Црвена звезда је и данас обилазио малишане који су рођени 2020. године и поседују чланску карту нашег клуба. Црвено-бела експедиција у току данашњег дана обишла је шест места у Србији и доставила поклоне бебама које су од рођења део велике звездашке породице.

Представници Црвене звезде вратили су се у Београд после четвородневног обиласка Србије у оквиру новогодишњег каравана који је наш клуб организовао у сарадњи са екслузивним бетинг партнером „Моцарт“. Велики број малишана из Крагујевца, Јагодине, Велике Плане, Младеновца, Сопота и Барајева данас је посетио Деда Мраз и обрадовао пакетићима које је Звезда припремила за њих.

Прва дестинација био је Крагујевац где је и подељено највише поклона, укупно шест беба је имало прилику да се слика са Деда Мразом али и добије црвено-бели пакетић, који ће бити лепа успомена на клуб за који навијају. Ништа мање нису уживали ни родитељи који су са усхићењем говорили о љубави према Црвеној звезди, али и повратку на трибине стадиона „Рајко Митић“ где ће у будућности уживати са својим малишанима.

Фудбалски клуб Црвена звезда ће и у наредних неколико дана посећивати малишане и доставити преостале пакетиће, како би најмлађим члановима клуба улепшали предстојеће новогодишње и божићне празнике. Наш клуб и овом приликом изражава задовољство због великог броја деце која су у 2020. години постали део црвено-беле породице, уз наду да ће тај број наредне године бити још већи.

Претходни текстПолуфинални турнири Регионалне лиге у Београду и Дубровнику
Следећи текстНовогодишњи митинг АК Црвена звезда