Од рођења мог – Поделили смо пакетиће у западној Србији

59

Фудбалски клуб Црвена звезда, у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером „Моцарт“, наставио је јединствену акцију „Од рођења мог“ и првог радог дана у недељи.

Представници Црвене звезде данас су посетили бебе рођене у 2020. години и поделили новогодишње пакетиће које је наш клуб припремио за најмлађе чланове црвено-беле породице. Током данашњег дана Звездин новогодишњи караван обишао је Ивањицу, Сјеницу, Прибој и Ужице и на сваком кораку изазивао одушевљење пролазника.

Задовољство због посете вољеног клуба било је и више него уочљиво на лицима родитеља. Старији чланови породица са великим усхићењем говорили су о успесима које је наш клуб остварио, а којима су они били у прилици да сведоче. Причи није било краја, а родитељи малишана су истицали да је навијање за Црвену звезду ствар кућног васпитања, чему од малих ногу уче своју децу.

Црвено-бели мотиви могли су се уочити на сваком кораку, а уколико се томе додају познате Звездине песме и новогодишња атмосфера, јасно је да је експедиција нашег клуба имала сјајне услове за рад, како би обрадовала најмлађе чланове.

Као друштвено-одговорна организација Црвена звезда овом акцијом жели да да пример другима, нарочито због чињенице да су у питању деца која, заслугама својих родитеља, постају најмлађи чланови клуба, а то је најбољи начин да се створи нераскидива веза између малишана и црвено-беле боје. Наш клуб већ сутра наставиће обилазак и поделити преостале поклоне које је припремио за децу која ће у будућности бити велика подршка Црвеној звезди на стадиону „Рајко Митић.

Претходни текстЕкипа путује у Русију, обављени додатни тестови и анализе
Следећи текстОставити проблеме по страни