Од рођења мог – Са Иванићем смо делили пакетиће у Срему и Новом Саду

41

Јединствена акција “Од рођења мог” настављена је данас, а представници Црвене звезде и везиста нашег клуба Мирко Иванић посетили су бебе рођене у 2020. години и поделили новогодишње пакетиће које је наш клуб припремио у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером “Моцарт”

Током данашњег дана посетили смо малишане из Сурчина, Старе Пазове, Инђије, Сремских Карловаца и Новог Сада. Акција коју је наш клуб покренуо већ на самом почетку је одушевила јавност, као и навијаче Црвене звезде. Прегршт позитивних коментара, али и речи захвалности само су подстицај да и у наредном периоду наш клуб настави са оваквим акцијама.

Изабраници Дејана Станковића и поред напорног ритма утакмица нашли су времена да посете најмлађе чланове нашег клуба. Овог пута акцији се придружио везиста Мирко Иванић, који поред невероватних фудбалских квалитета које поседује, на сјајан начин представља Црвену звезду и ван терена. Није крио један од наших најбољих играча задовољство због прилике да посети малишане и учествује у акцији “Од рођења мог”:

Феноменална акција, утисци су сјајни. Драго ми је да смо обрадовали три породице у Новом Саду. Надам се да ће и у будућности Црвена звезда организовати овакве акције којима показује да мисли на све чланове клуба – истакао је Мирко Иванић.

Црвена звезда ће у наредном периоду свакодневно посећивати бебе рођене у 2020. години које поседују чланску карту начег клуба и доставити новогодишње пакетиће. Осим Београда новогодишњи караван обићиће и остале градове широм Србије, у жељи да малишанима обезбедимо лепу успомену на клуб чији су чланови од рођења.

Претходни текстДерби за финале
Следећи текстУпознајте Милан, наредног Звездиног ривала у Лиги Европе