Звезда почела поделу пакетића бебама

49

Фудбалски клуб Црвена звезда у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером “Моцарт” покренуо је акцију даривања новогодишњих пакетића најмлађим члановима нашег клуба, рођеним у 2020. години.

Данас је малишане уз делегацију Црвене звезде обрадовао и бивши играч нашег клуба Славољуб Срнић, који се са великим задовољством придружио акцији. Познато је да се љубав према црвено-белој боји јавља у детињству, а из примера малишана које смо данас посетили може се видете да је нераскидива веза нашег клуба и навијача ствар кућног васпитања.

Током обиласка града наилазили смо на феноменалне реакције пролазника, који су са великим осмехом на лицу поздрављали јунака меча против Келна и Деда Мраза, али и са дивљењем раговали на акцију коју смо организовали. Родитељи малишана такође нису крили задовољство због пажње коју им је вољени клуб указао, али и посете Свлавољуба Срнића који је истакао:

Велико ми је задовољство што сам учествовао у данашњој акција, која је посвећена најмлађим члановима. Црвена звезда је још једном показала колико је велики клуб и да се у и ситуацији у којој се тренутно налазимо брине за све чланове нашег друштва. После феноменална акције која је организована током карантина, ово је још један леп гест Црвене звезде, сигуран сам да ће малишанима ово бити једна лепа успомена на вољени клуб – истакао је Славољуб Срнић.

Црвена звезда ће у наредним данима наставити поделу новогодишњих пакетића и обилазити осим Београда и остале градове широм Србије у жељи да свим малишанима достави поклоне које је Црвена звезда припремила за них. Наш клуб још једном је показао да мисли на све своје чланове, укључујући и бебе рођене у 2020. години, које ће у будућности представљати велику подршку нашем клубу на стадиону “Рајко Митић”.

Претходни текстПобеда кадета за мирну паузу
Следећи текстЦрвена звезда – Бачка 2:0 (0:0)