Станковић: Доминантна партија

48

Утиске после још једног тријумфа Црвене звезде у домаћем првенству, овог пута против Бачке у оквиру 18. кола резултатом 2:0, изнео је шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић који је, поново, имао само речи хвале за своје изабранике.

Била је интересантна утакмица. Некада добро уђемо у меч, али се голмани разбране против нас, па буде тешко. Било би лакше да смо раније постигли први погодак, можда би неко мало више одморио, ипак, остао је исти притуп, жеља, воља, организација и стрпљење. На прави начин смо отворили друго полувреме и утакмицу доминантно привели крају. Могли смо још неколико погодака да дамо, али најважније нам је да смо сви изашли на ногама. Изротирали смо, момци су уморни после пакленог ритма, а нас чекају још две утакмице – против Металца и Рада – почео је Станковић.

Црвена звезда већ 630 минута није капитулирала, али шефу стручног штаба нашег тима је много битније да екипа постиже голове.

Да би победио – мораш да постигнеш погодак, тако да ми је то битније. Ипак, свака част играчима на том податку. Објаснио сам како морамо да изгледамо да не би примили гол. Ни вечерас нисмо рискирали. Момци су били феноменални, чекају нас важне утакмице и окрећемо се њима – закључио је Станковић.

Претходни текстЗаустављена победничка серија футсалера
Следећи текстФалћинели: Настављамо у сјајном ритму