Звезда ТВ | Пролеће на моје раме слеће

78

У новој епизоди серијала Звезда ТВ погледајте како је изгледао синоћни меч Црвене звезде против Хофенхајма, односно како су наши момци обезбедили ново европско пролеће.

Стихове једног од највећих југословенских бендова синоћ су сви звездаши са задовољством слушали читаве ноћи. Црвена звезда је коло пре краја освајањем 10. историјског бода у групи Л обезбедила ново европско пролеће и то по други пут у четири године. Изабраници Дејана Станковића синоћ су сачували мрежу против Хофенхајма и ремијем од 0:0 стигли до још једног успеха.

Треба напоменути да је признање због одличне утакмице добио и наш капитен Милан Борјан, који је захваљујући својим интервенцијама и сјајном партијом обезбедио своје место у тиму кола Лиге Европе. Борјан је трећи играч који се налази у тиму кола, а пре њега су у 11 најбољих изабрани Ел Фарду Бен и Немања Милуновић.

Како је Звезда стигла до веома важног бода и због чега сваки звездаш сада пева стихове „Пролеће на моје раме слеће“ погледајте у новој епизоди серијала Звезда ТВ.

Уживајте!

Претходни текстПораз ватерполиста на старту турнира у Крању
Следећи текстСледи дерби АБА лиге против Будућности