Седам величанствених

61

У синоћној утакмици против Рада Црвена звезда је тријумфом направила још један корак ка освајању нове, четврте титуле заредом. Оно што је обележило меч са Грађевинарима је управо чињеница да је наш тим утакмицу завршио са седморицом „бонус“ играча.

Вељко Николић, Његош Петровић, Жељко Гаврић, Страхиња Ераковић, Андрија Радуловић, Никола Крстовић и најмлађи међу њима Марко Лазетић синоћ су испунили срца сваког звездаша. Млади, талентовани, репрезентативци, играчи који потезом могу да реше сваки меч синоћ су показали да Звезда има „бонус“ за понос. Звездина деца су будућност нашег клуба, а верујемо да су навијачима пуна срца када их гледају, за сада преко малих екрана, с обзиром на то да из утакмице у утакмицу гледамо сјајне потезе наших бисера.

У утакмици против Рада стручни штаб, на челу са Дејаном Станковић, пружио је шансу свим „бонус“ играчима које имају у ростеру. Страхиња Ераковић, Вељко Николић и Жељко Гаврић су почели утакмицу од самог старта, док су са клупе за резерве ушли Његош Петровић (уместо Санога у 50. минуту), Никола Крстовић (уместо Павкова у 76. минуту), Андрија Радуловић (уместо Гајића у 60. минуту), као и члан омладинске селекције суперталентовани Марко Лазетић (од 77. минута уместо Боаћија).

Све звездаше радује чињеница и да су наши млади фудбалери веома важан шраф у „машинерији“ Дејана Станковића. Захваљујући Звездиним бисерима, који расту из утакмице у утакмицу и који свој таленат претварају у суви квалитет, до сада је постигнуто много голова. Много пута чујемо од стране Дејана Станковића и речи хвале упућене нашим младим снагама, а они му враћају на најбољи могући начин.

Вељко Николић је у Суперлиги наступио на 15 мечева, постигао је три прелепа поготка, а уписао је и три асистенције. Његош Петровић је у домаћем шампионату одиграо 14 утакмица. Жељко Гаврић је уписао 13 суперлигашких наступа, постигао је четири гола, као и две асистенције. Страхиња Ераковић је ове сезоне наступио 10 пута за Звезду. Никола Крстовић је до сада одиграо пет мечава, а уписао се у стрелце у мечу против Мачве, док је Андрија Радуловић уписао четири наступа, али се од њих двојице тек очекује да покажу раскошан таленат. Најмлађи првотимац, члан омладинске селекције и момак рођен 2004. године, Марко Лазетић је синоћ уписао свој деби са 16 година 10 месеци и седам дана и оставио је одличан утисак, чак је имао и добру прилику и за дебитантски гол, али није имао среће.

Верујемо да ћемо и у наредном периоду гледати наше бисере који ће нам доности нове голове и победе на зеленом тепиху.

Претходни текстЗекић освојио Каиро
Следећи текстРеми кадета иза југа Маракане