Милијаш: Поносан због седморице „бонуса“

54

Црвена звезда је савладала Рад резултатом 3:0, а утиске после меча изнео је један од помоћника Дејана Станковића – Ненад Милијаш који није крио задовољство због чињенице да је наш тим утакмицу завршио са чак седморицом фудбалера који имају до 21 године.

Честитам им на томе што су добили шансу да играју, то је сјајна ствар за све њих. Сада смо имали прилику да видимо и Марка Лазетића, дебитанта, и честитам му овом приликом на томе што је осетио барут сениорског фудбала и то у дресу клуба чије је дете. Најважније за нас је да смо освојили нова три бода и да нисмо примили гол. Тешке су утакмице домаћег првенства после европских, али смо одиграли на прави начин и тријумфовали – почео је Милијаш.

Наш бивши капитен, а садашњи асистент у стручном штабу Дејана Станковића сматра да се оваквим утакмицама долази до титуле

Сваки бод је битан и играчи су свесни тога. На свака три дана имамо утакмице, али фудбалери вредно тренирају, јер знају шта нам је циљ. Само да наставимо овако и да нас повреде заобиђу – закључио је Милијаш.

Претходни текстФутсалери убедљиви у Крагујевцу
Следећи текстЛазетић: За ово тренирам од када знам за себе