Гајић: Дајемо голове и играмо лепо

9

Црвена звезда је извојевала нову, 13. победу ове сезоне у националном шампионату тријумфом над екипом Војводине у Новом Саду резултатом 2:0. Први гол на вечерашњој утакмици постигао је Милан Гајић, момак који ове сезоне има запажену ролу како у дефанзивном, тако и у офанзивном делу игре нашег тима.

Један веома тежак меч, али смо знали шта нас очекује. Војводина се оправдано налази у самом врху табеле нашег првенства. Изузетно су борбена екипа која гине за сваку лопту и знали смо да ће бити тешко. Искрено било је и веома хладно вечерас, мало смо се смрзли на почетку меча, али оно што је најбитније су нова три бода. Полако идемо ка нашем циљу, постижемо голове, играмо добро и лепо. Нисмо само победе важне, већ и начин на који побеђујемо – истакао је Гајић.

Тим Дејана Станковића се сада окреће следећем изазову, а то је утакмицца 4. кола Лиге Европе и гостовање екипи Гента у Белгији.

Као и пред сваку европску утакмицу, знамо да је наш циљ да презимимо у Европи и даћемо максимум да то и урадимо. Са друге стране, гостовање екипи Гента је још један корак ка томе и прилика да се победом приближимо том циљу. У Белгији нас очекује тешка утакмица, видели смо у прошлом мечу о каквој се екипи ради. Пре свега је важно да се добро одморимо, спремимо и одемо тамо да направимо резултат – закључио је Гајић.