„Звезда је живот“ – Гордан Кичић

56

У новој епизоди серијала „Звезда је живот“ доносимо вам причу о феноменалном глумцу и великом заљубљенику у црвено-беле боје – Гордану Кичићу.

У тридесетоминутној емисији Кичић се дотакао свега онога што га је обликовало да буде оно што је данас – врхунски глумац и још бољи човек. Открио нам је како се “заљубио” у глуму, али говорио и о музици и бенду који и дан данас има. Ипак, спорт му је увек био близак. Опробао се у кошарци и каратеу, а неизбежни су били и фудбали викендом са другарима из “краја”.

Кичићево навијачко опредељење је увек било познато. Махом су за то биле заслужне улоге у филму: “Она воли Звезду”, као и представа “Љубавно писмо” коју је играо у позоришту у дресу са омиљеним грбом. Љубав према Црвеној звезди му је усадио отац који га је по рођењу учланио у клуб, а подсетио се Кичић и прве утакмице коју је гледао на нашем стадиону. Оно што је фасцинантно, то је да још увек није ни пошао у школу, када је дошао да види како игра Звезда – и одмах се заљубио.

Посебна је веза између Црвене звезде и Гордана Кичића. Погледајте у емисији који му је омиљени Звездин играч, за коју утакмицу му је жао што није гледао уживо и ког славног играча из “Баријевске генерације” би волео да упозна.

Претходни текстФалћинели гарантује голове
Следећи текстПораз ватерполиста у Крагујевцу