Панков: Офанзива је наша снага

53

Црвена звезда је синоћ, после преокрета, салвила против екипе Златибора, резултатом 4:2, а са нама је разговарао наш штопер, један од заслужних за даљи пласман црвено-белих у Купу Србије, Радован Панков.

Ово је била једна тешка утакмица и то није само фраза, већ је заиста тако. Као што је и шеф рекао, доста смо “поклонили” противнику. Увек је тешко када јуриш резултат, али рекао бих да смо заслужено победили. Имали смо безброј шутева и шанси, али у односу на то, мало погодака, иако смо постигли четири гола. Можемо да будемо задовољни игром, поготово офанзивом. Неке ствари морају да се поправе, али има времена за то – истакао је Панков.

Осврнуо се Звездин штопер и на период који испред црвено-белог тима.

Следи дерби против Војводине, меч којим много тога можемо да решимо, ако резултат буде на нашој страни, а онда још једна битна утакмица у овој сезони. Играли смо их много од почетка сезоне и свака следећа је још важнија. Радује ме то што имамо толико великих и битних утакмица пред нама и што имамо прилику да обрадујемо наше навијаче, да Звезда дочека пролеће у Европи и да се пласира што боље, уз њихово присуство, надам се – рекао је Панков.

Звездина “шестица” се осврнула и на шансу коју је искористила како би постигла свој трећи гол у црвено-белом дресу.

Хтео сам да заградим лопту и да је пропустим у гол, пошто је Павков шутирао, али сам видео играча Златибора иза себе. Снашао сам се и шутирао петом. Голови радују свакога, поготово дефанзивце и надам се да ће их бити још много – закључио је штопер црвено-белих.

Претходни текстЗвездини бисери – Девет победа
Следећи текстТешка гостовања у Милану и Барселони