Гобељић: Мирне главе на одмор

50

Фудбалери Црвене звезде савладили су на домаћем терену екипу Инђије резултатом 3:2 у оквиру 14. кола Суперлиге Србије, а десни бек нашег клуба Марко Гобељић изнео је утиске пред одлазак на репрезентативну паузу.

Сигурно да је био веома тежак меч, пре само неколико дана играли смо европску утакмицу у којој смо се много истрошили. Осећа се умор после напорног ритма, верујем да ће нам пауза и више него пријати. Напоран меч је иза нас, међутим, победама у оваквим утакмица се осваја тутула и ми морамо да наставимо да побеђујемо. Честитао бих играчима на приказаној борби и желим нам свима да се добро одморимо – истакао је Гобељић.

Изабранике Дејана Станковића очекује репрезентативна пауза, а потом и меч у Купу Србије који ће наши првотимци одиграти 16. новембра.

– Победа против Инђије омогућила нам је да мирне главе одемо на одмор. Жао ми је што смо изгубили бодове против Јавора, али смо исправили то на јучерашњој утакмици. Ко год био противник на Маракани, не сме да однесе бодове кући, то смо показали против Инђије и надам се да ће тако бити и у будућности.

Црвена звезда остварила је две победе на домаћем терену у групној фази Лиге Европе, а Марко Гобељић истакао је да га одлична издања целе екипе у Европи изузетно радују.

Очекивали смо да ћемо остварити победе на домаћем терену. После паузе идемо на гостовање Генту, биће изузетно тешка утакмица, међутим верујем да ћемо са још једном победом осигурати пролеће у Европи – закључио је Гобељић.

Претходни текстЗвездине 3 титлуе првака Србије за млађе категорије
Следећи текст„90 лета Пере Ђавола“: Лепо дружење и победа Радловачког