Звездин “Отворен дан” у Београду

51

Црвена звезда у среду од 13 часова организује „Отворен дан“ на теренима наше Омладинске школе за сву заинтересовану децу рођену 2010, 2011, 2012. и 2013. године која желе да једног дана обуку црвено-бели дрес.

Дечаци ће радити под надзором Милана Савковића, Славише Шуше, Милана Миленковића и Ивана Гајића, стручњака који предводе поменуте генерације у нашем клубу. Оно што је неопходно, то је да се талентовани фудбалери у 12 часова и 15 минута појаве испред свлачионица Омладинске школе, код јужне трибине стадиона, а потребно је и да понесу сву опрему за тренинг, укључујући и костобране.

Координатор базе наше Омладинске школе Владимир Цвјетићанин истакао је да му је драго што ће се талентована деца и будући првотимци Црвене звезде поново окупити на теренима иза југа Маракане.

Драго ми је да после годину дана поново организујемо “Отворен дан”. Тај догађај је традиција која је у наш клуб “довела” много талентоване деце. Позвао бих све заинтересоване дечаке да се опробају у нашем клубу, истренирају са нашим тренерима и упознају се са филозофијом рада коју имамо у Омладинској школи Црвене звезде. Нажалост, ситуација са корона вирусом нас условљава на то да родитељи неће бити у прилици да са трибина гледају децу и овим путем им се извињавам због тога – рекао је Цвјетићанин.

Верујемо да ће се у среду од 13 часова на теренима наше Омладинске школе појавити нови Јовићи, Грујићи, Јовељићи…

Буди део Звезде и оствари свој сан!

Претходни текстУ сусрет противнику – Инђија
Следећи текстНови тријумф Звездиних фудбалерки