Станковић: Још једна тимска победа

45

Савладали су фудбалери Црвене звезде екипу Инђије у оквиру 14. кола Суперлиге Србије у мечу који је са собом носио два преокрета (3:2). Утиске после утакмице и нових освојених бодова нашег клуба изнео је Дејан Станковић.

Тешко је играти у ритму на свака три дана и није било лако спремити утакмицу, те видети ко је уморан, ко је имао повреде, болести, излазио из прехлада. Свака част момцима. На тежи начин смо стигли до победе, направили неизнуђене грешке које су могле да нас коштају победе, али однос према дресу, клубу и саиграчима је тријумфовао вечерас. Одиграли смо преко наших могућности, а посебно сам поносан на то да нисмо улазили у нервозу и конфузију. И кад су гости изједначили и преокренули, нисмо паничили, већ смо наставили да играмо, стварамо шансе и верујемо у победу. Кад имаш појединце као што имамо ми, то дође до изражаја. Вечерас је група победила, као и против Гента. Чули сте бодрење свих и жељу за победом. Није лако играти осам утакмица месечно – почео је Станковић.

Не би шеф стручног штаба нашег тима да издваја појединце, већ само да поново нагласи да је ово тимска победа.

– Знам какав је стрес био после четвртка. Момци су се физички и ментално испразнили и ово је доказ тимске победе. Морамо да елиминишемо индивидуалне грешке, да то нисмо имали, меч би ишао у другом смеру. Не може увек да се побежује и да све буде „глатко“. Три бода су три бода и када је 1:0 и када је 5:0, не можемо више од тога да освојимо.

Није Станковићу сметала магла, а одмор ће пријати свима.

С клупе нисмо ни приметили да је магла, односно није нам сметала, али не знам како су остали то видели. Све честитке момцима свакако, знамо шта су прошли у четвртак. Пријаће нам одмор свима – закључио је Станковић.

Претходни текстЦрвена звезда – Инђија 3:2 (1:1)
Следећи текстНаставак победничког низа, савладана и Кикинда