Петровић: Лепо је видети нашу гол-разлику

57

По речима Дејана Станковића играч утакмице у Сурдулици био је Његош Петровић. Капитен младе репрезентације Србије и неко ко сигурно представља Звездину будућност пренео је утиске по завршетку још једне успешне утакмице коју је Црвена звезда завршила победом од 4:1.

Имали смо само два дана да спремимо овај меч. Јуче смо имали веома дугачак пут од Београда. Тешко је наместити главу после онакве европске утакмице коју смо одиграли у четвртак. Морали смо да одиграмо добро и дисциплиновано како би дошли до три бода, а то смо и урадили. Све оно што смо се договорили смо пренели на терен и заслужено смо дошли до нове победе – нагласио је Петровић.

Наравно, црвено-бели тим радује чињеница што постижу много голова у свим такмичењима.

– Када погледамо на табелу и видимо гол разлику сигурно да је да се осећате лепо. Наравно, то нам је и мотив више да из утакмице у утакмицу постижемо што више голова, али и са друге стране да их и не примамо. Мислим да данас нисмо морали да примимо гол, али шта је ту је. Радимо даље и надам се да ћемо наставити да постижемо много голова.

Изабранике Дејана Станковића сада очекује нови окршај у Лиги Европе, а Петровић верује у нову победу.

Очекује нас нови изазов против веома добре екипе Гента. Имамо само три-четири дана да припремимо утакмицу. Видели смо против Слована да су добро одиграли, али нису постигли погодак. Међутим, уколико ми будемо изашли на Маракану и одиграмо као против Либереца, верујем да можемо да упишемо нова три бода у Лиги Европе – подвукао је Петровић.

Претходни текстСтанковић: Свака част играчима
Следећи текстНиш забележио победу код куће