Гајић: Остварена прва препрека ка циљу

44

Десни бек нашег клуба Милан Гајић изнео је утиске после постигнутог првог гола у европским дуелима за Црвену звезду на утакмици другог кола групне фазе Лиге Европе у којој је наш тим савладао Слован резултатом 5:1.

Најбитније је да смо уписали прву победу у групној фази Лиге Европе. Срећан сам због гола, међутим на прво место стављам победу, која нам много значи у овом тренутку. Имали смо циљ да упишемо прва три бода, знали смо да је Слован физички јака екипа, што су показали и против Гента. Имају јако добар контранапад, стоје у ниском блоку и из тих ситуација покушавају да казне ривала. Међутим ми смо одиграли перфектну утакмицу, у дефанзиви смо били изузетно добри , нисмо им остављали пуно простора и на крају славили. Остварили смо први корак ка циљу који смо зацртали, а то је да презимимо у Европи – истакао је Милан Гајић.

Говорио је дефанзивац нашег клуба и о феноменалној игри Ел фарду Бена који је постигао два и уписао једну аистенцију на вечерашњем дуелу.

– Одлично се слажем са Беном, причам француски па се из тог разлога још боље разумемо. Не треба трошити речи о њему, ради се о феноменалном играчу и још бољем саиграчу. Овом приликом бих честитао капитену Милану Борјану на 150. утакмици коју је одиграо вечерас за Црвену звезду.

Осврнуо се дефанзивац нашег клуба и на подршку коју су навијачи послали црвено-белима путем кореографије која је специјално припремљена за утакмицу против Слована.

Било је заиста феноменално видети кореографију на северној трибини, једна прелепа слика. Изузетно ми је криво што вечерас није било 55.000 људи, као што то обично буде када су европске утакмице на Маракани. Ова времена су заиста тешка за све нас, нажалост смо почели да се навикавамо да играмо пред празним трибинама. Искрено се надам да ће се то што пре променити и да ћемо имати пуну Маракану иза себе – закључио је Милан Гајић.

Претходни текстБорјан: Феноменалан јубилеј
Следећи текстМилошевић: Поносан што сам део Звезде