Звезда поделила сезонске медицинарима у Панчеву

47

Црвена звезда наставља да мисли на здравствене раднике који се боре против корона вируса и који су се у најтежим ситуацијама показали као највећи хероји, па је овог пута наш клуб доставио сезонске улазнице запосленима из Опште болнице Панчево, који су се током акције пријавили и изразили жељу да уживо прате мечеве нашег тима са стадиона “Рајко Митић”.

Првотимац Црвене звезде и рођени Панчевац – Милан Гајић поделио је 50 сезонских улазница запосленима у Општој болници Панчево, и обрадовао суграђане којима је крв црвено-бела.

Велика част ми је што сам данас овде. Ови људи се сваки дан труде, за све нас, грађане и спортисте, мени помажу да се бавим фудбалом. Времена су тешка, али они су ту да нам олакшају и улију сигурност радом, залагањем и свакодневним напором да ковид вирус постане прошлост. Иако је леп гест, повод није, надам се да се више нећемо дружити у овим околностима, већ да ћемо се видети на стадиону и радовати успесима Звезде – истакао је Гајић.

Улазнице су предате директору болнице Слободану Овуки, а Црвена звезда се поново показала као друштвено-одговоран клуб и наставила акцију организовану још у априлу ове године.

Свако признање за наш рад на друштвеном плану импонује, поготово када стиже од шампиона какав је Црвена звезда. Сувишно је говорити о величини црвено-белих, а нама је ово сатисфакција, даје нам снагу, вољу и хтење да се изборимо са болешћу која је напала цео свет. Овакав гест није чест у нашим животима и свако признање нам много значи. Осећамо се победнички и шампионски у друштву Црвене звезде. Сви у мојој породици навијају за црвено-беле и једва чекам да опет са синовима дођем на утакмицу. Надам се да ћемо имати што мање посла и што више успеха – рекао је Овука.

Лекарка из Опште болнице у Панчеву – Мирјана Карличић, такође хвали гест Црвене звезде да подели сезонске улазнице здравственим радницима.

С обзиром да је рад у ковид болници био веома напоран и исцрпљујући, овај гест нас је све одушевио и веома смо захвални Црвеној звезди на томе. Нама ово много значи. На утакмице долазим са млађим братом који је велики навијач клуба. Кад видим њега како се радује головима и ја сам срећна и једва чекам да обоје дођемо на стадион – рекла је Карличић.

Претходни текстЗвезда путује у Француску
Следећи текстМеч Асвел – Црвена звезда мтс 11. новембра у Лиону