Преноси омладинаца и кадета

116

Пренос утакмица омладинаца и кадета Црвене звезде у којима ће дочекати Вождовац и ОФК Вршац на теренима наше Омладинске школе, бићете у прилици да уживо погледате на Јутјуб каналу Звезда кидс и на Звезда ТВ.

Ученици Марка Неђића ће имати велику жељу да покажу да је реми против Трајала у Крушевцу био само лош дан. Упркос великим проблемима са повредама и са фондом играча, покушаће да у среду од 16 часова забележе тријумф над ривалом. Велика очекивања пред меч и жељу за новом победом има Урош Бранковић.

Очекивања морају да буду највећа у Црвеној звезди. Кроз добру игру желимо да освојимо нова три бода. Против Трајала нисмо били на нашем нивоу, играли смо коректно, али је ипак морало да буде боље. Даћемо све од себе да то исправимо против Вождовца. Оптимиста сам пред сваку утакмицу, и даћу све од себе да поново голом или асистенцијом помогнем екипи да остваримо позитиван резултат – рекао је Бранковић.

Кадети Црвене звезде су везали две победе од када је Никола Митић сео на клупу тима. Нови изазов их очекује у среду од 14 часова када ће угостити ОФК Вршац, а пренос тог меча ћете бити у прилици да погледате на јутјуб каналу Звезда кидс и Звезда ТВ-у.

И омладинци и кадети Графичара ће у среду имати ново одмеравање снага. Пулени Дејана Симића (омладинци) ће од 12 часова дочекати Рад, док ће кадети Графичара које предводи Никола Ђуровић од 10 часова дочекати истоименог ривала.

Претходни текстЗвезда ТВ – Бенових 100
Следећи текстЗвезда путује у Француску