Радуловић: Стрпљиво чекам шансу

157
Првотимац Црвене звезде и један од највећих бисера рођених 2002. године Андрија Радуловић током репрезентативне паузе искористио је право да заигра у дресу омладинске селекције и тако помогао својим млађим колегама да остваре убедљиву победу против Новог Сада резултатом 5:1.

Омладински репрезентативац наше земље је постигао погодак и уписао асистенцију у јучерашњем мечу и тиме показао да користи сваку прилику да се наметне.

– Велика ми је част што сам добио прилику да помогнем мојим другарима. Са неколико играча из ове омладинске селекције сам играо и знам какви су професионалци, иако имају 17 година и мање. То ми олакшава посао. Наравно, са друге стране, много ми је драго што сам добио шансу да одиграм утакмицу и увек ћу прихватити позив да помогнем нашој екипи – нагласио је Радуловић.

Видели смо голове младог Андрије на припремама првог тима, а ово је први његов званичан погодак ове сезоне.

– Дуго нисам одиграо 90 минута као данас. Наравно, конкуренција у првом тиму је веома јака, а ја стрпљиво чекам своју шансу како бих се показао у најбољем светлу. Драго ми је због поготка, али пре свега сам срећан што је моја екипа победила. Одушевљен сам игром наших омладинаца, много су талентовани и верујем да ће ускоро и неко од њих доћи до првог тима.

Нашу омладинску селекцију очекује Лига шампиона за младе на пролеће, а Радуловић истиче да би волео да заигра и у том такмичењу.

– Искрено бих желео да поново одиграм Омладинску Лигу шампиона. Овога пута то није групна фаза као прошле године, али верујем да овај тим може много. Спреман сам да помогнем колико могу и верујем да ћемо направити успех. Такође, надам се и радим на томе да добијем шансу и у првенству, као и у Лиги Европе, верујем у себе и даћу свој максимум када год будем био на терену у црвено-белом дресу – подвукао је 18-годишњи првотимац Црвене звезде, Андрија Радуловић.

Претходни текстТреће место за сениоре у лиги Београда, јуниори „подигли“ две медаље
Следећи текстЗвездини бисери – Непобедиви