Пораз Звезде у Нишу

98

Фудбалерке Црвене звезде доживеле су пораз од Машинца Траце резултатом 2:1 у 8. колу Суперлиге Србије.

Црвено-беле су на гостовању у Нишу примиле гол већ после 8. минута игре када је стрелац била Миљана Ивановић. Покушавао је наш тим да дође до изједначења и у томе успео тек у 85. минуту када је са беле тачке прецизна била Јована Миладиновић. И када се чинило да ће екипе поделити бодове, судија меча је поново досудила једанаестерац, али овога пута за домаће у 89. минуту. Голман Звезде Јована Петровић била је немоћна против Јоване Васиљковић која је донела тријумф и велику радост својој екипи.

Ово је био други пораз Црвене звезде у овој сезони, а Машинац је са ова три бода прескочио наш тим у борби за 2. место на табели. У 9. колу Звездине даме дочекују лидера шампионата екипу Спартака.

МАШИНАЦ ТРАЦЕ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:1 (1:0)

Ниш – Стадион: ЖФК Машинац. Судија: Ивана Чолаковић. Стрелци: Ивановић у 8. минуту, Васиљковић у 89. минуту из пенала за Машинац и Миладиновић у 85. минуту из пенала за Црвену звезду. Жути картони: Лилић, М. Стевановић, Вучковић (Машинац), Барјактаровић, Васовић, Ђорђевић (Црвена звезда).

МАШИНАЦ: В. Станковић, М. Стевановић, Вучковић, М. Станковић, Ивановић, Крстић (Павловић од 67. минута), Васиљковић, Ј. Стевановић (Шарац од 89. минута), Лилић, Марјановић (Пејчић од 50. минута), Ђорђевић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Шћепановић (Васовић од 67. минута), Ђорђевић, Миладиновић, Крстић, А. Савановић, Тенков, Барјактаровић, Николић, Аранђеловић, Миловић (Павловић од 37. минута).

Претходни текстУ сусрет противнику – Напредак
Следећи текстДриблинзи Митуљикића за победу омладинаца