Дегенек: У нама куца звездашко срце

36

Веома задовољан после тријумфа Црвене звезде над Араратом резултатом 2:1 и још једног пласмана у групну фазу европског такмичења био је Милош Дегенек.

Честитао бих читавом тиму, јер смо заиста урадили добар посао, али и тренеру Станковићу. Сматрам да му је ово прва у низу Европа у којима ће учествовати као тренер. Што се нас тиче, испунили смо циљ и веома смо срећни због тога. Знамо колико је ово важно за нас, али пустићемо да прође дан, два, па да будемо свесни шта смо урадили. Четврту годину Звезда игра европско такмичење, трећи пут сам део тога и заиста сам пресрећан – почео је Дегенек.

Као кључ успеха, наш дефанзивац наводи чињеницу да је посебан осећај када се обуче црвено-бели дрес.

– Имамо звездашко срце. Није исто када играш за било који други клуб и када играш за Звезду. Ово је посебна емоција која не постоји нигде на свету и коју можеш да осетиш само када обучеш црвено-бели дрес. Испраћај навијача пред меч, борба на терену, то све мора да се доживи.

Дегенек је победу и пласман у Лигу Европе посветио навијачима.

Ово је за навијаче, наше породице и све људе који су уз нас. Чудно је без њих, навикли смо да се заједно радујемо свим успесима. Надам се да ће, ако већ не могу да буду на утакмицама, макар да дођу на тренинг да нас поздраве – подвукао је дефанзивац рођен 1994. године.

Претходни текстБорјан: Оставили смо срце на терену
Следећи текстНајава преноса и распоред утакмица млађих категорија