Дегенек: Где год да се игра – циљ је јасан

67

Црвена звезда ће сутра од 19 часова одмерити снаге са јерменским Араратом у оквиру плеј-офа за улазак у групну фазу Лиге Европе, а свестан важности утакмице је наш дефанзивац Милош Дегенек.

Очекује нас тежак меч, али свесни смо да нам победа доноси још једно учешће у европским такмичењима, четврто у низу. Био би то велики успех за нас, стручни штаб, навијаче и клуб. Даћемо све од себе да остваримо наш циљ и да се срећни вратимо са Кипра – почео је Дегенек.

Наши фудбалери су у доброј форми, о чему говори чињеница да су у претходна два првенствена дуела убедљиво савладали Вождовац (6:0) и Младост (4:0).

– Све то нам даје на самопоуздању, али велика је разлика између домаћег шампионата и Европе. Прија што смо постигли десет погодака, а да нисмо примили гол. Сутра би било добро да наставимо у том маниру – да дајемо голове, а да Борјанова мрежа остане нетакнута.

Услед избијања ратног стања у Јерменији, меч са Аратом ће се одиграти на неутралном терену, на Кипру, где је Црвена звезда недавно одмерила снаге са Омонијом.

Познат нам је овај терен. Они су домаћини на папиру, али ће меч бити одржан на Кипру. Где год да се игра, нама је свеједно, јер знамо који је наш циљ. Играли смо са Омонијом овде, било би боље да смо победили, али шта је ту је. Имамо прилику за поправни – подвукао је Дегенек.

Претходни текстУ сусрет противнику – Арарат
Следећи текстЗвезда одрадила тренинг пред Арарат