Пет голова Звезде у победи над Радничким 1923

68

У 7. колу Суперлиге фудбалерке Црвене звезде оствариле су убедљиву победу над Радничким 1923 резултатом 5:0.

Црвено-беле су повеле у 8. минуту голом Тијане Ђорђевић, а већ у 14. минуту предност је дуплирала Мирела Тенков. У завршници првог полувремена у стрелце се уписала и Ана Барјактаровић, па је Звезда на одмор отишла са убедљивим вођством од 3:0.

Наше фудбалерке су и у другом полувремену наставиле са одличном игром. Црвена звезда је убрзо поново затресла мрежу Крагујевчанки, а свој други гол Ђорђевићева постиже у 54. минуту. Пред крај меча, судија је досудио једанаестерац за наш тим, показала црвени картон Милици Гачић, а сигуран егзекутор пенала била је Тенков која је тако поставила коначан резултат – 5:0.

Овим тријумфом Црвена звезда је избила на 2. место на табели са 14 бодова, а у наредном колу наша екипа гостује Машинцу.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – РАДНИЧКИ 1923 5:0 (3:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Јована Милић. Стрелци: Ђорђевић у 8. и 54. минуту, Тенков у 14. и 88. минуту из пенала и Барјактаровић у 41. минуту. Жути картони: Ђорђевић (Црвена звезда), Гачић и Бабић (Раднички 1923). Црвени картон: Гачић (Раднички 1923).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Шћепановић, Ђорђевић, Миладиновић (Поповић од 74. минута), Крстић, А. Савановић, Тенков, Барјактаровић (Васовић од 66. минута), Николић, Аранђеловић (С. Савановић од 66. минута), Миловић (Павловић од 58. минута).

РАДНИЧКИ 1923: Мијаиловић, Самчовић (Јевтовић од 72. минута), Гачић, Бабић, Миленковић, Живковић, Варда, Јуришевић, Васиљевић (Гогић од 71. минута), Милосављевић, Васић (Радисављевић од 57. минута).

Претходни текстВатерполисти сигурни у дербију на премијери нове сезоне
Следећи текстОмладинци без голова у Крушевцу