Гаврић: Голови плод тимског рада

50

По неком неписаном правилу навијачи Црвене звезде навикли су да после победе црвено-белог тима славе голове Жељка Гаврића. Млади фудбалер нашег клуба синоћ је постигао нови погодак у Звездином дресу који је био покретач изабраника Дејана Станковића ка новој, деветој узастопној победи ове сезоне у Суперлиги Србије.

Морам да кажем да је синоћ поново игра читаве екипе била одлична. Драго ми је што моји голови управо долазе као резултат нашег тимског рада. Задовољан сам игром, као и новим голом, који ми значи због самопоуздања. Идемо даље, сада се окрећемо новој утакмици која нас очекује и све ћемо дати како би стигли до зацртаног циља – рекао је Гаврић.

Млади брзоноги фудбалер се и сам нашалио да ће навијачима досадити његове изјаве после меча, али сви знамо да се звездаши радују његовим головима.

Не треба да станемо. Морамо наставити са оваквим ефикасним партијама. Понављам, много ми је драго што као екипа постижемо одличне резултате и треба тако и да наставимо. Верујем да су навијачи уз нас, видели смо и синоћ да су нам пружили подршку. Због њих и играмо фудбал, како би им донели радост. Сигурно је да ћу се борити да и у четвртак постигнем погадак, али је најважније да победимо и уђемо у Лигу Европе, а гол ако дође – дође – подвукао је Жељко Гаврић.

Претходни текстОмладинци без голова у Крушевцу
Следећи текстРапсодија кадета против Напретка