Катаи: Гол за супругу и другог сина

149

Стрелац другог гола на утакмици 9. кола Суперлиге против Младости био је Александар Катаи, који се тако изједначио са Мирком Иванићем по броју постигнутих голова ове сезоне. Такође, Катаи је овај гол посветио својој супрузи и новорођеном сину, .

Породица ми је увек на првом месту. Добио сам другог сина и заиста сам пресрећан. Имам више повода за славље. Са друге стране вечерас смо остварили веома битну победу. Настављамо даље, идемо ка нашем циљу који је одавно познат, а то је улазак у групну фазу Лиге Европе – нагласио је Катаи.

Звездина десетка не крије да му је било веома чудно јер није био уз супругу приликом порођаја.

– Морам признати да ми је било веома тешко, пошто нисам могао да будем уз супругу данас при порођају. Доста је чудно када сам далеко од породице, али када ми је јавила да је све прошло како треба, био сам миран и могао сам фокусирано да одиграм меч.

Катаи не крије да целом клубу меч у пле-офу за Лигу Европе много значли, као и да верује да ће његов тим играти групну фазу.

Сви знамо каква су очекивања. Утакмица која нас очекује у четвртак је најбитнија у сезони. Свима нама, како играчима, целом клубу, тако и навијачима, меч са Араратом много значи. Даћемо наш максимум, имамо квалитет и верујем да ћемо исправити грешку са Кипра и да ћемо од октобра играти групну фазу Лиге Европе – закључио је Звездин мађионичар са лоптом Александар Катаи.

Претходни текстСтанковић: Добро смо спремили меч
Следећи текстЦрвено-бели славили у Чачку