Станковић после жреба: Знамо како у Лигу Европе

33

Бољи из дуела Арарата и Цеља ће бити ривал Црвене звезде у оквиру плеј-офа за Лигу Европе, а шеф стручног штаба нашег тима Дејан Станковић верује у играче које тренира и сматра да могу да обезбеде пласман у групну фазу.

Ко год да прође у мечу Арарат – Цеље је неугодан ривал. Чим су дошли до овде, значи да поседују квалитет, а на нама ће бити да препознамо које су им слабе тачке и да пробамо да искористимо то. Нажалост, срећа нас није погледала, јер смо поново гости, трећи пут заредом, што је предност за ривала. Много би нам лакше било да играмо на нашем стадиону, међутим, морамо да прихватимо реалност и да занемаримо све негативне факторе, те да се фокусирамо на нас – рекао је Станковић.

Црвена звезда ће до утакмице са победником меча Арарат – Цеље одмерити снаге са Вождовцем и лучанском Младости.

Има још две недеље до утакмице, до тада имамо неколико изазова у првенству и полако, идемо корак по корак. Трудим се увек да размишљам о мојој екипи, о ономе шта ми треба да урадимо да бисмо победили. Ако будемо одиграли онако како знамо и умемо, верујем да ћемо остварити успех и пласман у Лигу Европе – рекао је Станковић поводом утакмице која је на програму 1. октобра.