Јовић вицешампион првог онлајн такмичења

133

У тренутној глобалној здравственој кризи насталој због пандемије вируса ковид-19, Савез за дизање тегова Србије се прилагођава променама на међународном и националном нивоу. Користећи искуства и праксу Међународне федерације за дизање тегова (IWF), по угледу на одржана међународна онлајн такмичења, српски Савез за дизање тегова је у недељу 13.септембра 2020. организовао 1st SERBIAN ONLINE WEIGHTLIFTING COMPETITION.

На такмичењу су учествовали такмичари из Београда, Суботице, Бача, Ниша, Панчева…

За КДТ Црвена звезда такмичио се Владимир Јовић у категорији до 67,5 кг. Освојио је друго место са резултатом у биатлону 140 кг, (60 трзај+80 избачај).

Једно ново искуство у систему такмичења. Прилагођавамо се новонасталој ситуацији због пандемије ковид-19. Мало је необично без публике преко интернета и видео линка, али свакако осећај и драж је иста као и када смо сви у истом простору. Захвалио бих се људима из савеза што су нам омогућили да се на овај начин такмичимо у складу са препорукама Међународне федерације. Што се тиче резултата, могу рећи да сам урадио оно што сам и планирао, без превеликих очекивања. Сада се спремам за даља такмичења уколико их буде било, истакао је Јовић.

Претходни текстЗвезда испред свих у квалификацијама за Лигу шампиона
Следећи текстСписак путника на Кипар