Подељене сезонске карте ратним војним инвалидима

53

Фудбалски клуб Црвена звезда још једном је показао да је друштвено-одговорна организација, која пажњу посвећује сваком навијачу Црвене звезде. Овог пута сезонским картама наш клуб обрадовао је ратне војне инвалиде.

Црвена звезда и Удружење ратних војних инвалида Србије потписали су уговор о сарадњи пре нешто више од годину дана. Сарадња која је започета прошле године, наставила се и у новој сезони у којој је наш клуб обезбедио сезонске карте за чланове овог удружења.

Бесплатне сезонске улазнице за 10 чланова Удружења ратних војних инвалида Србије уручила је легенда Црвене звезде, Јован Куле Аћимовић, који није крио задовољство због акције која је организована како би се још једном указала захвалност свима који су задужили нашу земљу.

Велико ми је задовољство што сам имао прилику да будем учесник данашњег догађаја. Сем спортског мотива који носим у себи, носим и патриотски. Никада нећемо моћи довољно да се захвалимо људима који су свој живот посветили нашој држави. Црвена звезда је још једном показала да брине о свима који су задужили нашу земљу, надам се да ће када за то буде прилике уживати у утакмицама нашег клуба на стадиону „Рајко Митић“ – истакао је Јован Куле Аћимовић.

Задовољство није крио ни председник Удружења ратних војних инвалида Србије Жељко Веселиновић, који је истакао да је поновни позив Црвене звезде њиховом удружењу само потврда да се ради о највећем клубу у држави.

Пре свега желим да се захвалим Фудбалском клубу Црвена звезда на препознавању нашег удружења као битног дела друштва, што је преседан у односу на остатак друштва и државу.Из тог разлога чин Црвене звезде још више добија на значају, нарочито у очима нас који смо свој живот посветили отаџбини. Други пут се налазимо у организацији Црвене звезде на стадиону „Рајко Митић“, која је још једном показала бригу према ратним војним инвалидима. У наредном периоду бићемо верни навијачи црвено-белих и редовно посећивати сваку утакмицу која се буде играла на нашем стадиону, када за то буде било прилике – закључио је Жељко Веселиновић.

Претходни текстЈелена Каписода и Лара Бошњаковић појачања Црвене звезде
Следећи текстСтанковић: Недостају ми много наши навијачи