Звезда ТВ | Звезда засијала над Сремом

85

У новој епизоди серијала Звезда ТВ имаћете прилику да видите како су првотимци нашег клуба искористили репрезентативну паузу, коју су провели на мини припремама на Фрушкој гори.

Црвено-бели момци после заслуженог одмора, који им је био и више него потребан напустили су Београд и упутили се на Фрушку гору где су провели три дана припремајући се за наставак сезоне. Напоран ритам утакмица обележио је почетак сезоне, а изабраници Дејана Станковића и поред великих напора успели су да остану непоражени. Шеф стручног штаба нашег тима репрезентативну паузу видео је као сјајну прилику за рад на терену и детаљима за које током трајања првенства има нешто мање времена. Проведене дане на Фрушкој гори првотимци нашег клуба искористили су на најбољи могући начин како би у наставак сезоне ушли максимално спремни.

Одлична атмосфера владала је на српској планини, а црвено-бели момци још једном су показали да су и више него мотивисани да наставе са одличним резултатима, како у националном првенству, тако и у квалификацијама за Лигу шампиона. Како су изгледале мини припреме на Фрушкој гори, колику су подршку навијача имали изабраници Дејана Станковића, али и ко је био најрасположенији, као и многе друге занимљиве детаље можете погледати у новој епизоди емисије Звезда ТВ.

Претходни текстУ среду почиње продаја сезонских карата
Следећи текстСастанак безбедности Евролиге и велико признање за Црвену звезду