Убедљива победа Звездиних фудбалерки

39

Фудбалерке Црвене звезде савладале су Колубару резултатом 7:0 (2:0) у 5. колу Суперлиге Србије.

Црвено-беле су одлично отвориле меч и са два гола Мбапе Етоунди у 30. и 32. минуту повеле са 2:0. Прилику за трећи погодак у 38. минуту имала је Александра Савановић, али није искористила једанаестерац. Одмах потом из игре је морала да изађе стрелац оба гола за наш тим, а уместо ње на терен је истрчала Ана Барјактаревић.

Црвена звезда је у другом полувремену била још ефикаснија. Вођство нашег тима на 3:0 повисила је Мирела Тенков у 56. минуту, а онда је на сцену ступила Барјактаревићева која се до краја утакмица чак четири пута уписивала у листу стрелаца, у 73, 85, 87. и 89. минуту.

Након убедљивог тријумфа наша екипа је заузела 5. место на табели, а у 6. колу Суперлиге гостоваће екипи Пожаревца.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – КОЛУБАРА 7:0 (2:0)

Београд – Стадион: Рајко Митић – југ вештачка трава. Судија: Зорана Стоиљковић. Стрелци: Мбапе Етоунди 30. и 32, Тенков 56, Барјактаревић 73, 85, 87. и 89. минут. Жути картони: Милиновић и Вејновић (Колубара).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Петровић, Шћепановић, Ђорђевић, Миладиновић, А. Савановић (Васовић од 64`), Тенков, Мбапе Етоунди (Барјактаревић од 39`), Николић, Аранђеловић (С. Савановић од 59`), Миловић, Павловић.

КОЛУБАРА: Милојевић, Радовановић (Ристић од 56`), Теодосијевић, Тешић, Вејновић (Дробњак од 46`), Ђилас, Милиновић, Крунић (Османи од 64`), Сретеновић, Лазаревић, Бобић (Т. Јовановић од 25`(Т. Живановић од 56`)).

Претходни текстАтрактивни голови на Звездином тренингу
Следећи текстПетковић: Звездо, настави са победама