Звездаши оборимо рекорд по броју чланова

64

Драги звездаши, обнова чланских карата је увелико у току, а уколико још увек нисте обезбедили да и у сезони 2020/2021 будете део велике звездашке породице то можете учинити у наредном периоду.

Након три сезоне највећих успеха које је наш клуб забележио у 21. веку, играњем три групне фазе европских такмичења и освајањем три узастопне титуле, започели смо сезону 2020/2021 са истим циљевима. У првих месец дана нове сезоне изабраници Дејана Станковића одиграли су осам утакмица и забележили свих осам победа на два фронта. Управо резултати остварени у претходном периоду представљају најбољи старт у историји клуба. Како бисмо наставили да обарамо рекорде и на другим пољима и показали да се уз клуб остаје и у најтежем периоду за целу планету, дошао је тренутак да оборимо рекорд и по броју чланова клуба.

Сви заљубљеници у црвено-беле боје могу се учланити или обновити чланску карту вољеног клуба по цени од 1000 динара за пунолетне или 500 динара за узраст од 15-18 година. На тај начин још једном ћемо показати да је Црвена звезде клуб са највернијим навијачима и најбољом публиком на свету.

Подсећамо све навијаче Црвене звезде да се плаћањем чланарине директно помаже рад клуба. Због ситуације која је задесила цео свет публика није била у прилици да испрати на стадиону „Рајко Митић“ феноменална издања наших првотимаца. Изостанак подршке и хука са трибина осећа се на свакој утакмици, из тог разлога се надамо да ће капије Маракане ускоро бити поново отворене за публику, која кроз историју представља најважнији и посебан део Црвене звезде.

Фудбаски клуб Црвена звезда ће и у наредном периоду организовати низ акција у области чланства, како бисмо дошли до зацртаног циља и 50 хиљада активних чланова нашег клуба.

Звездаши, верујемо да ћемо уз вашу помоћ и овог пута успети!

Претходни текстПрва победа црвено-белих у припремном периоду
Следећи текстПочиње турнир “Драган Шакота-Шале”