Најава преноса и утакмица млађих категорија

73

Таленте који стасавају на теренима наше Омладинске школе очекују нови фудбалски изазови за викенд, а уживо пренос омладинаца Црвене звезде, као и сениорског тима Графичара ћете бити у прилици да гледате на јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ, као и снимак меча наших кадета.

Омладинци који су непрогешиви у досадашњем делу сезоне и који су на шест мечева освојили осамнаест бодова путују у Нови Сад, како би у недељу од 11 часова одмерили снаге са првим пратиоцем на табели – Војводином, а све то ћете бити у прилици да испратите на јутјуб каналу Звезда Кидс, као и на Звезда ТВ-у. Неђићеве пулене чека занимљив окршај, а очекивања пред меч изнео је дефанзивац Вукашин Крстић.

Чека нас сигурно најтежа утакмица у досадашњем делу сезоне, јер идемо на гостовање Војводини која је феноменална екипа, о чему говори и пласман на табели. План за меч је јасан, потрудићемо се да постигнемо што више голова, као и да “одржимо нулу” назад и не дозволимо противнику да постигне погодак. Низ од шест победа је феноменалан, много нам утиче на самопоуздање, лично сам презадовољан и циљ је да наставимо у том маниру – истакао је Крстић.

Кадети ће у истом термину у недељу од 11 часова играти против Војводине у Новом Саду. Меч неће бити емитован уживо, али ћетебити у прилици да у накнадном термину, у току дана, погледају тај сусрет на јутјуб каналу Звезда Кидс или Звезда ТВ. Пулени Срђана Стојчевског играју све боље како сезона одмиче, а да су спремни да тако и наставе говоре речи дефанзивца Алексеја Вукичевића.

Поникао сам у Војводини, тамо сам направио прве фудбалске кораке, али ћу дати све од себе да Црвена звезда победи у недељу. Управо то и очекујем – тријумф на неугодном гостовању у Новом Саду. Не сумњам да ћемо дати све од себе и да ће квалитет, који је на нашој страни, пресудити. Имамо много простора да напредујемо, нисмо још увек на нивоу на ком можемо и желимо да будемо, али радимо на томе и потрудићемо се да у недељу пружимо најбољу партију у досадашњем делу сезоне – рекао је фудбалер рођен 2005. године.

Фудбалери који стасавају у нашем развојном тиму Графичару ће у недељу од 17 часова гостовати Радничком из Пирота, а пренос тог меча ћете бити у прилици да гледате на јутјуб каналу Звезда Кидс и Звезда ТВ.

Јуниорске селекције Графичара ће одмерити снаге са омладинском и кадетском екипом Партизана. Пулени Дејана Симића ће у недељу од 10, а бисери Николе Ђуровића истог дана од 17 часова и 30 минута одмерити снаге са ривалом.

Млађи омладинци Графичара ће у понедељак од 14 часова гостовати БСК-у из Борче, након што су недавно тријумфом отворили сезону. Млађи пионири Црвене звезде ће у недељу од 15 часова гостовати Земуну, док ће развојни тим наше филијале гостовати ФК Милутинац.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Недеља, 10 часова, омладинци – Партизан – Графичар

Недеља, 10 часова, млађи пионири – ФК Милутинац – Графичар

Недеља, 11 часова, омладинци – Војводина – Црвена звезда, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 11 часова, кадети – Војводина – Црвена звезда, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ (СНИМАК)

Недеља, 11 часова и 30 минута, млађи кадети – Црвена звезда – Ада

Недеља, 15 часова, млађи пионири – Земун – Црвена звезда

Недеља, 17 часова, ПЛС – Раднички П. – Графичар, ЗВЕЗДА КИДС И ЗВЕЗДА ТВ

Недеља, 17 часова и 30 минута, кадети – Партизан – Графичар

Понедељак, 14 часова, млађи омладинци – БСК Борча – Графичар

Претходни текстЗвезда никад боља на листи УЕФА
Следећи текстСтанковић: ТСЦ за крај тешког циклуса