Бен: Навијачи ће наставити да уживају у нашој игри

53

Стрелац три гола на утакмици првог кола квалификација за Лигу шампиона, Ел Фарду Бен истакао је да је задовољан приказаном игром, али и изнео очекивање пред дуел 5. кола Суперлиге Србије, који ће изабраници Дејана Станковића одиграти на гостујућем терену сутра од 18 часова против екипе Пролетера.

Срећни смо због победе јер желимо да се квалификујемо. Као што увек кажем, за нас је најважније да се пласирамо у Лигу шампиона и да будемо спремни за следећу утакмицу. Утакмица са Европом је била изузетно добра, сви заједно смо уживали. Прво полувреме није било лако, али у други део смо ушли са још чвршћом вољом. Дали смо пет голова и то је изузетно добро за следеће коло – истакао је Ел Фарду Бен.

Ел Фарду Бен говорио је и о чињеници да се чак три пута уписао у листу стрелаца на утакмици против Европе, али и да се на позицији централног нападача осећа најприродније.

– Као што сам већ рекао на позицији нападача ми је много лакше јер сам ближи шеснаестерцу и једноставније ми је да постигнем гол. Као и увек желим што више пута да се упишем у листу стрелаца. На овом мечу могао сам бар још два пута да затресем мрежу. Веома сам срећан због хет-трика, али могао сам да остварим и бољи учинак.

Нападач црвено-белих истакао је да су голови и више него потребни, како би самопоуздање увек било на највишем нивоу.

– Када играте на позицији нападача и постижете голове то доста помаже вашем менталитету, још више желите да се упишете у листу стрелаца и помогнете тиму. За нас је то веома важно и срећан сам што могу да помогнем екипи да оствари победу. Надам се да ћемо наставити тако ове сезоне.

Говорио је Ел Фарду Бен и о очекивањима од наставка квалификација за Лигу шампиона.

– Верујем да имамо квалитет да се квалификујемо, желимо да играмо Лигу шампиона, зато смо овде. Ако успемо у томе биће то невероватан резултат. Мислим да нико није успео три године за редом да прође од првог кола квалификација. Надам се да ће тако остати и да ћемо се квалификовати.

Изабранике Дејана Станковића већ сутра од 18 часова очекује утакмица петог кола Суперлиге Србије, а нападач нашег тима истакао да да ће наставити да добрим играма и у наредном периоду.

Пре свега размишљамо о Суперлиги, за нас је много битно да наставимо да побеђујемо и да задржимо дистанцу на табели у односу на Партизан. Урадићемо све да победимо и да останемо на првом месту. Заиста волим да играм у Новом Саду, тамо увек постигнем гол. Надам се да ћу наставити тако, уколико ми тренер да шансу бићу потпуно спреман да поново затресем мрежу – закључио је Ел Фарду Бен.

Претходни текстТреће „тренинг такмичење“ Звездаша
Следећи текстКуп Србије у новембру и децембру, Првенство почиње у фебруару