Два ремија Црвене звезде на почетку сезоне

156

Са два ремија на почетку Суперлиге Србије за жене фудбалерке Црвене звезде су започеле нову сезону.

Црвено-беле су у 1. колу гостовале Земуну, а резултат на крају утакмице био је 2:2. Наше фудбалерке су стизале до вођства головима Миреле Тенков, али су се Земунке враћале у игру и успеле су да остану непоражене.

И у 2. колу Суперлиге црвено-беле су гостовале у Земуну, али овога пута екипи Слоге. Домаће су повеле у 21. минуту, али је Звезда до краја полувремена успела да изједначи голом Раисе Мбапе Етоунди у 42. минуту за 1:1. Управо је то био и коначан резултат утакмице, па је наш тим у прва два кола освојио два бода и налази се на 8. месту на табели.

Црвена звезда ће у 3. колу дочекати ТСЦ из Кањиже у недељу 23. августа у 17 часова.

У сезони 2020/21 ЖФК Црвена звезда ће наступати у саставу Сара Цетиња, Ана Шћепановић, Теодора Стојаковић, Андријана Тришић, Николина Миловић, Јована Миладиновић, Анђела Крстић, Александра Савановић, Мирела Тенков, Маргита Васовић, Анђела Поповић, Јована Петровић, Мбапе Етоунди Раиса Нели, Ксенија Павловић, Тијана Ђорђевић, Сара Савановић, Николета Николић, Ана Барјактаревић, Катарина Ђорђевић, Јована Аранђеловић и Светлана Црњак. Шеф стручног штаба је Бора Радука, асистенти су Владимир Симић и Бојан Маравић, лекар др Ранко Тодоровић, а физиотерапеут Слободан Петровић.

Претходни текстЗвезда у другом колу против Тиране
Следећи текстИза југа Маракане – Млађи кадети спремни за сезону