Звездини бисери – Без примљеног гола

92

У викенду за нама, дечаци који стасавају у нашој Омладинској школи су на пет мечева забележили четири победе и реми, и то на веома убедљив начин, без примљеног поготка.

Омладинци су још једном демонстрирали супериорност у односу на конкуренте у лиги, па су са 3:0 савладали Чукарички, екипу која такође претендује на трон. Серију голова у другом полувремену за тим Марка Неђића је отворио талентовани Марко Лазетић, а испратили су га Никола Кнежевић и Матеја Бачанин, чиме су се наши бисери нашли на 12 освојених бодова у четири кола и то уз феноменалну гол-разлику 15:0. Успешни су били и ученици Дејана Симића и остварили прву победу у сезони. Питање победника је било решено већ у 28. минуту, јер су до тада већ погађали Лука Стојановић, Матеја Бојовић и Матија Глушчевић, што је био и коначан резултат на крају (3:0) у дуелу против нишког Радничког.

Кадети Црвене звезде су ремизирали против Чукаричког. Упркос томе што су имали велики број прилика, па чак и једанаестерац, меч је завршен резултатом 0:0. Ипак, кадети Графичара су показали да их пораз од Чукаричког није превише пореметио, па су демонстрирали силу и савладали нишки Раднички резултатом 5:0. Поново је блистао двоструки стрелац Павле Огњеновић, а головима су га пратили Александар Кахвић, Лука Бошковић и Борис Матић.

Сезону у Првој лиги Србије, у потпуно измењеном саставу у односу на прошлу сезону, започели су и фудбалери нашег развојног тима Графичара. Пулени Милије Жижића су рутински савладали Динамо из Врања резултатом 2:0, а мрежу ривала погађали су Димитрије Побулић и Лазар Марјановић. Четворица фудбалера које су прошле године носила дрес наше омладинске екипе су се нашли у стартној постави – Александар Лукић, Урош Благојевић, Ричард Одада и Илија Бабић, а у другом полувремену су шансу добили Петар Пиплица и Вања Панић, такође дечаци који су стасавали код Славољуба Ђорђевића.

Претходни текстМитинг на „Карађорђу“ погодан за даљаше
Следећи текстРадовановић ново појачање млађих селекција