Тројка омладинаца против Чукаричког

75

Настављају омладинци Црвене звезде да пружају феноменалне партије на старту сезоне, а овог пута су победили вршњаке који носе дрес Чукаричког и то веома убедљиво са 3:0 у оквиру 4. кола Омладинске лиге Србије. Марко Неђић је могао да буде презадовољан после меча, а мрежу ривала су погађали Марко Лазетић, Никола Кнежевић и Матеја Бачанин.

Црвена звезда – Чукарички 3:0 (0:0)

Судија: Лазар Лукић.

Стрелци: Лазетић у 52, Кнежевић у 55. (из једанаестерца) и Бачанин у 83. минуту

Црвена звезда: Ћопић, Деспотовски, Ђурић (од 34. Лазић), Крстић, Д. Петровић (од 87. Икановић), Пантић, Ћурић, Станковић (од 75. Бранковић), Кнежевић, Н. Митуљикић (од 65. Ј. Митуљикић), Лазетић (од 65. Бачанин).

Чукарички: Кожул, Роган, Кадијевић, Петковић (од 71. Радић), Дрезгић, Николић, Ајдар (од 50. Миладиновић), Лукић (од 86. Денић), Миливојевић, Ергелаш (од 62. Голијанин), Ђукић.

Жути картони: Ћопић, Ђурић, Пантић (Црвена звезда), Николић, Лукић, Ајдар, Миливојевић (Чукарички).

Од старта меча су доминирали кроз посед фудбалери Црвене звезде. Већ у 3. минуту је Станковић упослио Митуљикића, али је Кожул правовремено излетео и интервенисао. Пет минута касније је запретио и Кнежевић ударцем са дистанце, после још једног сјајног потеза Станковића када је феноменално издриблао Кадијевића по десном боку, али без успеха.

Неђићеви пулени су настављали да прете покушајима из даљине, а могао је и Ћурић у 19. минуту да погоди мрежу Кожула. Ипак, најконкретнија прилика у првом полувремену за наш тим била је у 36. минуту. Све је урадио Лазетић, ослободио се чувара и прошао по левом боку, заврнуо је за Лазића који је утрчавао и са неколико метара погодио спољни део мреже.

Друго полувреме је било још боље од првог, а није се много чекало да наши бисери начну мрежу Чукаричког. Поново је Станковић био “мотор” екипе и сјајно истрчао по боку, потом прецизно заврнуо за Лазетића, чиме је надмудрио све дефанзивце гостију, а нашем нападачу није било тешко да са неколико метара у 52. минуту, ефектно и прецизно погоди рашље гола који чува Кожул. Три минута касније уследио је и други погодак. Шутирао је Никола Митуљикић са више од двадесет метара, а лопта је погодила у руку Николића. Судија Лукић је показао на белу тачку, одговорност је преузео Кнежевић и прецизним ударцем удвостручио предност домаћих.

Показао је Бранковић раскошан таленат одмах по уласку. Претрчао је више од тридесет метара по средини терена, оставивши иза себе сваког играча гостију који га је напао и проиграо Бачанина испред кога се нашао Дрезгић и успешно интервенисао у 76. минуту. Шут Пантића био је увертира за трећи погодак нашег тима у 83. минуту. Неспретно су интервенисали гости, Бачанин се нашао на правом месту и потписао победу наших омладинаца. Могао је Бачанин да погоди мрежу ривала још једном до краја меча, али је ипак сусрет завршен резултатом 3:0, чиме су наши омладинци још једном показали супериорност у односу на конкуренте у првенству.

Претходни текстЗвезда ТВ | Владари зеленог поља
Следећи текстМитинг на „Карађорђу“ погодан за даљаше