Ераковић: Био сам узбуђен, али се није видело

93

Дебитовао је Страхиња Ераковић за сениорски тим Црвене звезде, на такмичарском мечу, у тријмуфу против Новог Пазара (3:0), а деветнаестогодишњи дефанзивац истиче да је то нешто о чему је маштао од када је почео да се бави фудбалом.

Ово је мој сан, од малих ногу, од када сам почео да тренирам фудбал – да дебитујем за први тим Црвене звезде. Остаје жал што је било пред празним трибинама, јер имам огромну жељу да истрчим пред наше навијаче и да заједно са њима славим победе. Надам се да ћу убрзо имати прилику да се покажем и нашим 12. играчем – почиње Ераковић.

Признаје да је био узбуђен.

– Постојала је позитивна трема, што је и нормално, али мислим да се то није видело на терену. Драго ми је и што нисмо примили гол, јер је за екипу веома важно да ми у дефанзиви уливамо сигурност и не правимо грешке.

Ипак, услед нових правила – резервни играчи су уместо на клупама, седели на трибинама, тако да је талентовани штопер ипак имао подршку.

Бодрили су ме саиграчи, не само данас, већ од када сам прекомандован у први тим. Овде сам међу најмлађима и старији играчи ми доста помажу. Лепо сам се уклопио, прихватам сугестије без проблема и сујете и заиста се трудим да их што више слушам како би унапредио игру – закључује Ераковић.

Претходни текстИванић: Тек смо почели
Следећи текстКатаи: Биће све боље