Тактика пред други контролни меч

94

Деветог дана летњих припрема на Дивчибарама у вечерњим часовима црвено-бели одрадили су још један тренинг. Изабраници Дејана Станковића су овога пута разрађивали тактичке детаље.

Ближи се крај Звездиног припремног периода на Дивчибарама. Сваким даном су наши првотимци све спремнији, бржи и мотивисанији. Тренинг је почео лаганим загревањем и разгибавањем мишића на центру терена.

После тога се прешло на преношење тактичких замисли стручног штаба на терен. Дефанзивна и офанзивна линија радиле су истовремено на побољшању кретње, као и на брзини и тачности додавања. Још једном се видео озбиљан приступ наших фудбалера, а тренер Дејан Станковић је имао осмех на лицу и аплаузима хвалио своје момке.

Затим су наши фудбалери, подељени по групама играли фудбал на скраћеном терену. Такмичарским духом наши фудбалери оставили су утисак високе мотивисаности и озбиљности. Првотимци су одрадили мини утакмице у којима се играло на гол више. Пљуштали су голови са свих страна, а мотивисано и озбиљно су сви ушли у окршаје.

Звездин рековалесцент Вељко Николић не крије задовољство што је коначно са екипом.

Било је напорно, али то је нормално за овај део припрема. Теже је ипак било на јутарњем тренингу када смо радили истрчавања. Сада је лопта била у ногама тако да је било много занимљивије и лепше. Сутра нас очекује контролни меч. Ми, који смо се касније прикључили екипи, бисмо и те како волели да одиграмо бар пола сата – поручио је Вељко Николић.

Црвена звезда сутра од 19 часова одиграће другу контролну утакмицу против екипе Металца у Горњем Милановцу.

Претходни текстКатаи: Биће тешко, али не одустајемо од Лиге шампиона
Следећи текстРаспоред утакмица омладинаца и кадета