Звезда ТВ | Старт под маскама

74

У новој епизоди серијала “Звезда ТВ” имате прилику да видите како је изгледао почетак припрема пред нову сезону у којој Црвена звезда има највише амбиције.

Сјајна фудбалска година је за нама. Освојили смо трећи пут у историји трећу везану титулу правака државе, а по други пут у низу били смо учесници групне фазе Лиге шампиона. Много радости донео је црвено-бели тим свим звездашима, а сада је време за нови почетак.

Фудбалери Црвене звезде су у суботу 11. јула почели летње припреме. Првог дана су одрадили прозивку и тренинг у Београду, да би се у поподневним часовима тим Дејана Станковића преселио на Дивчибаре у хотел “Црни врх” у којем ће боравити до 27. јула.

Нема сумње да су наши фудбалери, после паузе дуге три недеље, одморили и мотивисали за све оно што их очекује у наредном периоду, а то је свакако почетак првенства заказан за 1. август, као и касније квалификације за Лигу шампиона.

У новој епизоди серијала Звезда ТВ вам преносимо атмосферу са тестирања, прозивке, првих тренинга, а чућете и изјаве нашег тима који су, орни за рад, почели летње припреме 2020. године.

Претходни текстПојачана конкуренција међу голманима
Следећи текстНема монотоније на Звездиним припремама