Вулић: Спремни ћемо дочекати сезону

31

Форму за предстојећу сезону, фудбалери Црвене звезде брусе на Дивчибарама, а веома задовољан тренинзима под командом Дејана Станковића и уводним делом припрема је Милош Вулић.

Тек смо кренули, али утисак је да су већ сад веома тешки тренинзи. Ипак, то нам је неопходно како би испунили све постављене захтеве и били на високом нивоу када крену такмичарске утакмице. Добро смо радили током паузе, што је такође веома битно. Орни смо за напоран рад – почиње разговор креативни везиста.

Претходних година су наши фудбалери летње припреме углавном вршили у иностранству, али овог пута ће две недеље провести на Дивчибарама.

– Свиђа ми се промена. Лепо је овде, услови су одлични, хотел, амбијент, заиста је сјајно припремати се у Србији. Терен је скоро постављен, значи нам што смо ми практично први који имају прилике да тренирају на њему. Занимљиво је да смо у претходним данима имали практично два годишња доба, али лично ми више одговара када је мало хладније време.

Црвену звезду током августа очекује борба на два фронта – Суперлига и квалификације за Лигу шампиона, а Вулић је сигуран да ће екипа спремно дочекати све изазове.

– Увек су велика очекивања када носите Звездин дрес. Првенство креће у августу, квалификације такође, имаћемо густ распоред и свако од нас ће морати да буде максимално спреман да допринесе тиму. Тако је било и у сезонама до сада, тако да то није ништа ново за нас. Добро радимо, усвајамо захтеве које тренер Станковић тражи од нас и мислим да ћемо се спремни дочекати сезону.

Припремама првог тима прикључена су петорица омладинаца – Ћопић, Митровић, Матић, Бабић и Лазетић, а Вулић истиче да Црвена звезда има добру перспективу.

Види се да су талентовани. Трудимо се да им помогнемо што више можемо. Сећам се кад сам био омладинац, колико ми је рад са првотимцима значио. Звезда је велики клуб, морају да буду свесни да је ово одлична шанса за њих да се покажу. Драго ми је што су ту – подвлачи Вулић.