Три нова лица на Звездином тренингу

245

Екипа Црвене звезде стигла је на Дивчибаре и у току послеподневних часова одрадила је тренинг на ком смо могли да видимо три нова лица – фудбалере који су претходне сезоне бележили сјајне резултате у омладинској и кадетској лиги Србије – Илију Бабића (2002), Стефана Митровића (2002) и Марка Лазетића (2004).

Илија Бабић је већ крајем сезоне тренирао са првим тимом, док је ово први пут да млади Митровић и Лазетић раде са сениорима. Стефан Митровић игра на позицији десног бека, а Марко Лазетић је нападач.

Тим Дејана Станковића је око 18 часова истрчао на терен хотела „Црни врх“ на Дивчибарама пун ентузијазма и оран за рад. После класичних вежби загревања и активације, Звездине снаге кренуле су у рад са лоптом.

Оно по чему се поподневни тренинг разликовао од оног у Београду јесу управо поменута три фудбалера која су накнадно позвана како би радили са првим тимом Црвене звезде.

Тренер Дејан Станковић, са својим помоћницима, непрестано је хвалио и бодрио своје момке који су му враћали преданим радом на терену, док су голмани радили одвојено са италијанским стручњаком Пјерлуиђи Бривиом.

После скоро двосатног тренинга наши фудбалери су отишли у хотел како би се одморили, јер их већ сутра очекују нови изазови на терену.

Претходни текстТерзић: Крећемо у нове победе
Следећи текстПреподневни тренинг – Трчање по магли