Гобељић, Јовичић, Петровић и Конатар оздравили

71

Фудбалски клуб Црвена звезда обавештава јавност да су после негативних налаза за Марка Гобељића и Бранка Јовичића, стигли негативни резултати на корона вирус и за Његоша Петровића и Марка Конатара, док се Душан Јованчић такође тестирао, али још увек чека резултате.

Све то су позитивне вести за наш клуб, који је помно пратио стање и свакодневно комуницирао са играчима, који су боравили у строгој изолацији.

Подсетимо, Гобељић, Петровић и Конатар су имали симптоме болести пред меч последњег кола Суперлиге Србије против Пролетера, када је обављено тестирање, и из предострожности нису били тога дана на стадиону. Јовичић није имао симптоме, али је његов налаз показао да је позитиван на ковид 19 вирус.

Играче који нису били у могућности да подигну пехар шампиона Србије у чијем су освајању у великој мери учествовали чекају медаље шампиона и биће им уручене на првом званичном мечу клуба на нашем стадиону.

Црвена звезда предузима све неопходне мере заштите и наставиће то да чини, такође, обавештаваћемо јавност и убудуће о свим неопходним детаљима борбе против корона вируса уколико их, наравно, буде.