Потписан уговор са општином Врњачка Бања

84

Фудбалски клуб Црвена звезда потписао је четворогодишњи уговор о пословно-техничкој сарадњи са општином Врњачка Бања где ће у хотелу „Тонанти“ први тим нашег клуба овог лета обавити део припрема за нову сезону.

Посебно задовљство поводом потписивања уговора изразио је председник нашег клуба Светозар Мијаиловић.

Ово је сарадња која карактерише Црвену звезду – да се дружи са најбољима у области у којој она има велику могућност да оствари циљеве свог спортског уздизања, а са друге стране да ужива услове које наши партнери пружају. Врњачка Бања је дестинација, ако се држимо старог назива, позната под именом “Краљица бања” у Србији, ако не и у региону. Ово је у неку руку наставак сарадње. Сећам се добро и тада сам био у клубу, далеке 1991. године, која је везана за највећи успех наше Звезде, када је тадашњи тренер Владица Поповић одвео екипу на припреме у Врњачку Бању, а потом и у Токио где се Звезда попела на кров света. Верујем да ће тај успех, који је те 1991. године остварен, бити добар знак за наставак успешне сарадње са Врњачком Бањом. Такође, верујем да ћемо се заједно уздизати до великих висина које очекују људи у Врњачкој Бањи, али и ми у Црвеној звезди – истакао је Мијаиловић.

Председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић није крио задовољство поводом сарадње са најтрофејнијим клубом у Србији.

Желим да изразим велико задовољство што је општина Врњачка Бања постала партнер Црвене звезде, као и што смо уз подршку агенције “Спортплус” обезбедили потписивање четворогодишњег уговора о сарадњи између наше општине и Црвене звезде. Врњачка Бања је постала центар спортског туризма. Оно што јесте идеја и мотив јесу управо најбољи фудбалери у Србији буду у Врњачкој Бањи. Врњачка Бања је својим капацитетима и спортском инфраструктуром одговори највишим захтевима. Очекујем да ћемо одговорити свим захтевима Црвене звезде и верујем да ће ова сарадња имати обострану корист и задовољство – рекао је Ђуровић.

Наравно, директор хотела “Тонанти” у којем ће бити смештени наши првотимци Александар Гвоздић рекао је шта то очекује црвено-беле у том хотелу.

Част је бити на стадиону Рајко Митић, а још већа што ћемо угостити највећи клуб у Србији, као и у старој Југославији. Хотел “Тонанти” је почео са радом прошле године, и после непуних годину дана рада добио је бројна признања и остварио одличне резултате. Наш хотел располаже са 146 соба опремљених у категорији пет звездица са великим конференцијским блоком. Такође, имамо два ресторана, пансионски и “а ла карт”, као и спа центром који је распрострањен на 1700 квадрата, затвореним и отвореним базеном као и свим пратећим садржајима који су потребни. Спремни смо да пружимо најбољу услугу у складу са потребама шампиона Србије – подвукао је Гвоздић.

Претходни текстЦрвено-бели картингаши започели сезону
Следећи текстЗвезда 3. у обе конкуренције на Екипном првенству Србије за млађе јуниoре