Велико интересовање из Ковид болница за сезонске улазнице

60

Акција коју је Црвена звезда покренула, како би наградила људе који се већ дужи временски период свакодневно боре за здравље наших грађана и обрадовала их сезонским картама, наишла је на подршку свих запослених у Ковид болницама.

Фудбалски клуб Црвена звезда је још током трајања Ванредног стања донео одлуку да свом заинтересованом особљу из Ковид болница, које се и у овом тренутку бори за здравље наших грађана, поклони сезонске улазнице за наредну сезону.

Наш клуб као друштвено-одговорна организација је овом акцијом показао да мисли на све људе који се већ месецима боре са невидљивим непријатељем. Бесплатне карте за сезону 2020/2021 само су мали знак пажње за њихову храброст и труд који улажу.

Сви запослени у Ковид болницама којима је црвено-бела боја у срцу још увек имају времена да обезбеде поклон који је Црвена звезда припремила за њих. Пријаве су још увек отворене, а хероји се могу пријавити преко своје болнице Министарству здравља, које ће све захтеве проследити нашем клубу.

Црвена звезда ће накнадно обавестити све заинтересоване када ће почети издавање сезонских улазница, а наш Сервис за чланство ће одвојити и посебан телефонски број преко кога ће радници из Ковид болница моћи да се информишу о процедури издавања сезонске улазнице. Према Статуту клуба, сезонска карта може бити издата само члановима клуба.

Они који се већ налазе у бази чланства имаће предност у овој акцији.

Претходни текстЗвезда ТВ | ОПЕТ СИ ШАМПИОН
Следећи текстЦрвено-бели одлични на почетку сезоне