Милојевић: Увек сам уз Звезду

48

Бивши тренер Црвене звезде, човек који је током јесени направио 11 бодова предности у односу на првог пратиоца у домаћем првенству и неко ко је синоним за Звездина европска такмичења, сигурно је Владан Милојевић.

Све заслуге иду играчима. Они су ти који су шампиони, а ми смо им помагали у свему томе. Лепо је освојити титулу. Заслужили смо је, били смо доминантни и испунили наш основни циљ – освојили шампионску титулу. Кад се сетим одакле смо кренули, давно је био јун прошле године. Било је тешко и исцрпљујуће. У сваком случају, доминантно смо освојили титулу, а желим Звезди да тако буде и следеће сезоне. Уз то, искористио бих прилику да честитам и рођендан свим звездашима – почиње Милојевић.

Посебна веза постоји између Милојевића и наших навијача, о чему говоре и громогласни аплаузи које је наш бивши стратег добио по изласку на Маракану.

Недостаје ми ова публика. Одрастао сам уз Звезду, цео живот сам навијач клуба. Зна се да је ово најбоља публика на свету, а сад сам у специфичној улози, да после играчке и тренерске каријере у Црвеној звезди, све то посматрам са стране. Лепо је бити део Звездине историје. Хвала им на аплаузима, а ја, где год да будем – моје срце куца за овај клуб – емотивно ће Милојевић.

Претходни текстСтанковић: Титула за све звездаше
Следећи текстМилуновић: Заслужена титула