А сада – спектакл

90

Црвена звезда Вам спрема невиђени спектакл до сад. У суботу од 19 часова и 15 минута дочекаћемо Пролетер на нашем стадиону и обележити 31. титулу државног првака.

Једно је сигурно – ко год дође, неће се покајати. До сада невиђено озвучење, ЛЕД светла, црвено-бели мотиви на сваком кораку и прослава каква доликује нашим шампионима уследиће петанестак минута после утакмице. О томе какав Вас спектакл чека говори чињеница да ће се Маракана у једном тренутку наћи у потпуном мраку, а да ће онда уследити „експлозија“ уз незабораван пиротехнички шоу.

Обавиће се и незаобилазно додељивање медаља и подизање пехара, све то испраћено ефектима какви до сада дефинитивно нису виђени на овим просторима. Али, то је Црвена звезда. Због тога је битно да сви будемо ту у суботу, да будемо сведоци историје и нечега што ће се генерацијама препричавати.

И док се све то буде одвијало, са озвучења ће се чути Звездашке песме које ће додатно допринети атмосфери и мамити Вам осмехе на лице.

На нашем стадиону одржана је и генерална проба у четвртак увече и све је прошло у најбољем реду. Једино што је недостајало су пуне трибине, али верујемо да ће бити такве у суботу увече.

Како Дејан Станковић каже – ово је титула свих – играча, људи из клуба, али и навијача – због тога, дођите да се сви заједно радујемо оном што смо тимски извојевали – 31 титули првака државе!

Сви на стадион, где нам игра Звезда шампион!

Претходни текстДијана Миловановић: Титула ће бити наша следеће сезоне
Следећи текстКако смо постали шампиони 1968. године