Фудбал се враћа на Маракану

86

После скоро три месеца – поново ће се закотрљати лопта на нашем стадиону. Последња званична утакмица одиграна је 14. марта, а верујемо да су се навијачи ужелели нових спортских двобоја нашег тима. Управо ће меч са Радником бити прилика да се са трибина пружи подршка изабраницима Дејана Станковића, уз поштовање свих прописа од стране Владе Србије.

Меч са Радником из Сурдулице биће одигран уз присуство публике, али уважавајући све мере и прописе, како би се спречило ширење корона вируса. У складу са одлуком о поштовању размака од једног места између гледалаца, половина капацитета нашег стадиона биће пуштена у продају, што значи 24.500 карата. Маракана је довољно велика да и уз такво ограничење може да се направи феноменална атмосфера на трибинама.

Хуманитарна акција коју је Црвена звезда покренула пре пандемије корона вируса и која је била планирана за меч против Напретка да приход од продаје улазница, које ће и сада коштати 75 динара за све трибине, иде Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохији, биће спроведена сада. Све карте које су купљене за меч против Напретка (укупно 2920), важиће и за сусрет са Радником.

Црвена звезда и овом приликом моли публику да поштује све мере и прописе Владе Србије. Прослава 31. титуле, као и 75. рођендана клуба ће бити у последњем колу на мечу против Пролетера, када се надамо да ће бити дозвољено да Маракана буде пунија од оног што нас очекује у мечу против Радника.

Дођите да поздравите Дејана Станковића и црвено-беле шампионе!

Претходни текстСедам година од европске титуле ватерполиста
Следећи текстСтанковић: Крећемо по дуплу круну