Николић: Хоћемо све победе до краја сезоне

70

Пролећно откриће Дејана Станковића свакако је био млади Вељко Николић. Талентовани плејмејкер је пред собом имао тежак задатак да замени бившег капитена Марка Марина и показао је раскошан потенцијал доказавши се на свим утакмицама које је стартовао на позицији „десетке“. Управо отуда и велико нестрпљење и ишчекивање прве наредне утакмице.

Једва чекам меч са Радом. Много сам се ужелео и Маракане и фудбала и такмичарског надметања. Без обзира што смо врло близу освајања титуле, хоћемо да победимо све утакмице до краја и да на прави начин демонстрирамо колико смо се ужелели фудбала. Ту је и Куп који желимо да освојимо, тако да имамо пуно посла пред нама, али смо спремни за све изазове који нас очекују у наредном периоду – тврди Николић.

Сазнали су црвено-бели и првог следећег противника у Купу Србије. Изабраници Дејана Станковића ће у четвртфиналу дочекати Инђију.

– Врло неугодан противник, поготово када су домаћини. Терен им је узан и кратак и у првенству нам је било тешко да наметнемо своју игру, већ смо кроз меч морали да се прилагођавамо. Мислим да ћемо се добро спремити за тај сусрет и да ћемо тријумфовати, иако сматрам да неће бити лако.

Ужелео се Николић свега везаног за фудбал, а највише су му недостајали „млађи“ саиграчи.

Ако бих морао да издвојим оне који су ми највише недостајали, то су Његош, Гавра и Конатар. Међутим, стварно сам срећан што смо се вратили групним тренинзима, то је знак да вирус пролази и да смо успели да прегурамо најтежи период.

Иако ће се сезона завршити без присуства публике, уверен је Николић да ће навијачи бити уз њих.

Навијачи неће бити на трибинама, али сам сигуран да ће нас подржавати путем малих екрана. Верујем да ћемо прославити титулу на прави начин, чим се укаже прилика за то, а да ће до тад бити уз нас колико год околности дозвољавају – закључује Николић.

Претходни текстЗвездине ватерполисткиње ускочиле у базен
Следећи текстЗвездини џудисти почели са тренинзима