Звезда увеличала славу звездашима у Краљеву и Чачку

72

Јединствена акција Црвене звезде и компаније „Моцарт“, под називом „Од Звезде с љубављу“ и данас је настављена на дан крсне славе Ђурђевдан, а Звездини бисери Александар Вулић, Урош Бранковић и Никола Станковић обрадовали су чланове старије од 65 година и увеличали славе у Краљеву, Чачку, Трстенику и Матарушкој Бањи.

Звездаша има на сваком кораку. У сваком граду у Србији се налазе наши навијачи, а оне најстарије Црвена звезда је наставила да посећује у овим тешким временима. Наш клуб је још једном показао да брине о најстаријим навијачима који су својим причама о Звездиним утакмицама евоцирали успомене на највеће победе и успехе нашег клуба.

Овога пута наши бисери Омладинске школе су посетили и обрадовали своје суграђане, а такође су и увеличали крсну славу Ђурђевдан коју су славили наши најстарији звездаши. Омладинац нашег клуба Александар Вулић обрадовао је своје суграђане у Чачку, док су црвено-бели кадети Урош Бранковић и Никола Станковић улепшали дан звездашима у Краљеву. Такође, наш клуб је пакете помоћи однео и у Матарушку Бању и Трстеник.

По два кесе дарова, једна потрошачка која је обезбеђена уз помоћ ексклузивног бетинг партнера компаније „Моцарт“ и друга састављена од сувенира нашег клуба, млади Вулић, Бранковић и Станковић делили су од врата до врата нашим најстаријим звездашима који су били одушевљени овим гестом свог вољеног клуба.

Претходни текстПојачан ритам тренинга, шанса за двојицу омладинаца
Следећи текстОмладинци и кадети Звезде прваци Србије