Мијаиловић: Поштујемо све одлуке ФСС

40

Одбор за Хитна питања Фудбалског савеза Србије донело је одлуку да се Суперлига Србије заврши по скраћеном систему без доигравнаја што је у Црвеној звезди прихваћено као став већине клубова.

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић је током Ванредног стања због пандемије корона вируса јасно истакао да је интерес нашег клуба да се Суперлига заврши на терену, али комплетна у постојећем формату такмичења.

Поштујемо одлуку Фудбалског Савеза Србије. Најважније је да ће се шампионат завршити. Ми смо као клуб били спремни на сваку одлуку, не одступамо од зацртаних циљева које смо поставили на почетку сезоне а то су титула и трофеј Купа Србије. Радујемо се што ћемо на терену имати прилику да се боримо за остварење оба циља – истакао је Мијаиловић.

Црвена звезда је лидер Суперлиге Србије са 11 бодова предности у односу на првог пратиоца и до првог циља, 31. титуле првака теоретски је деле два бода у преостала четири кола. Наш клуб је раније обезбедио пласман у четртфинале Купа Србије и имаће прилику да се бори и за други национални трофеј.

Претходни текстЗавршетак Суперлиге у четири кола од 30. маја
Следећи текстПојачан ритам тренинга, шанса за двојицу омладинаца